Leveringstid forventet ca. 10-14 dage for varer der ikke er på lager. Fragt fra 49,-

Tilbage til webshop

Om SoSchjelde - hvor kreativitet møder bæredygtighed

Din destination for håndlavede tasker og strikketilbehør

Velkommen til SoSchjelde, hvor bæredygtighed møder dansk design i en fusion af funktionalitet og æstetik. Jeg er stolt af at præsentere et unikt sortiment af projekttasker, strikketilbehør og accessories, skabt med omhu og dedikation til både vores håndværk og vores planet.  Opdag det eksklusive sortiment af håndlavede projekttasker, strikketilbehør og accessories, skabt med kærlighed til bæredygtighed og Dansk Design. Produkterne er fremstillet af højeste kvalitet, med funktionalitet i tankerne, og lavet af overskudslæder og tekstiler fra den danske møbelvirksomhed Getama, hvilket giver dem et unikt og bæredygtigt præg. 

Tag et kig i shoppen for at udforske SoSchjeldes kollektion og lad dig inspirere af håndlavede projekttasker, maskemarkører, punge og tasker. Jeg er her for at støtte dig på din håndarbejdsrejse og ser frem til at være en del af din unikke historie.

 

Med kærlighed til håndværket og planeten,

Tine/SoSchjelde

Følg med på de Sociale medier, det vil glæde os hvis du tagger @soschjelde på instagram, så vi kan følge med i, hvordan du anvender dit SoSchjelde produkt.

De fleste tasker produceres når din ordre er lagt, så der kan være op til 2 ugers leveringstid, men er der noget der haster, så kontakt os via kontaktformularen eller send en mail til hey@soschjelde.dk, så finder vi ud af det :-)