Leveringstid forventet ca. 10-14 dage for varer der ikke er på lager. Fragt fra 49,-

Tilbage til webshop

Mini ELLA Etui til hæklenåle/korte pindespidser

480,00 kr.

Mini Ella er det ultimative kompakte etui designet til at holde dine strikke- og hækleredskaber organiseret. Med en praktisk størrelse på 15x11 cm når foldet, tilbyder Mini Ella en ideel løsning for enhver, der værdsætter funktionalitet og orden i "penalhuset".

Vælg mellem strikke- eller hæklevarianten for et etui, der passer præcist til dine behov. Etuiet rummer 2 fløje med 4 lommer og 2 fløje med hver 3 lommer, hvilket giver ialt 14 lommer til hæklenåle eller pindespidser.

Strikkevarianten er designet med lommer optimalt tilpasset til korte pindespidser, en lommehøjde på 6 cm sikrer dine pindespidser ikke bliver væk i lommen. Hæklevarianten er tilpasset med højere lommer specielt til hæklenåle, ovenikøbet kan denne variant kan også bruges til lange strikkepindespidser.


Variant
Til korte pindespidser
Til hæklenåle
Til korte pindespidser
Til hæklenåle
Til hæklenåle
Til korte pindespidser
Til hæklenåle
Til korte pindespidser
Antal
1
Tilføj til kurv

Mål: 15*11 cm, opslået 15*45 cm

Udover de 14 lommer indeholder etuiet 4 lommer til småtilbehør og 1 ring til fastgørelse af tilbehør som Gismo dimsepung eller maskemarkører, sikkerhedsnåle m.m. 

Med 2 'baglommer' tilbyder Mini Ella endnu flere opbevaringsmuligheder, perfekt til Gismo pungen eller Cirkeline wire etuiet.

Syet i lækkert overskudslæder fra en dansk produktion af designermøbler. . Variationer fra de viste billeder kan forekomme.

Tilgængelig i 4 standard farver, skulle du ønske andre farver, forespørg gerne.

Stroppen er naturfarvet kernelæderDe fleste tasker produceres når din ordre er lagt, så der kan være op til 2 ugers leveringstid, men er der noget der haster, så kontakt os via kontaktformularen eller send en mail til hey@soschjelde.dk, så finder vi ud af det :-)