Leveringstid forventet ca. 10-14 dage for varer der ikke er på lager. Fragt fra 49,-

Tilbage til webshop

Caroline Crossbody

520,00 kr.

Caroline Crossbody er din stilfulde og praktiske følgesvend.

Den indeholder metal lynlås, to praktiske indvendige lommer, ideelle til opbevaring af dine vigtigste ejendele, såsom telefon, nøgler, pung eller dit strikkeprojekt og tilbehør. Den justerbare rem medfølger, og du kan vælge mellem en ensfarvet eller trendy mønstret rem alt efter din personlige stil.

Perfekt til hverdagens eventyr, er "Caroline Crossbody" ikke kun en praktisk taske, men også et stilfuldt og bæredygtigt valg, der vil komplimentere ethvert outfit.

Antal
1
Tilføj til kurv

Denne elegante taske fra SoSchjelde har enkle dimensioner, den er fremstillet af høj kvalitet læder, der stammer fra overskud og rester fra produktionen af danske designermøbler. Tasken er desuden foret med rester af møbeltekstiler, hvilket ikke kun tilfører den en unik charme, men også bidrager til bæredygtigheden i designet.

Dimensioner: H: 17 cm  L: 25 cm B: 7 cm,

Da tasken er håndlavet af restmaterialer, kan der forekomme variationer i læderets struktur, farver og innerforets mønstre/farver fra de viste billeder.


De fleste tasker produceres når din ordre er lagt, så der kan være op til 2 ugers leveringstid, men er der noget der haster, så kontakt os via kontaktformularen eller send en mail til hey@soschjelde.dk, så finder vi ud af det :-)