Leveringstid forventet ca. 10-14 dage for varer der ikke er på lager. Fragt fra 49,-

Tilbage til webshop

Strikkefisk

8 ringe

120,00 kr.

Strikkefisken er en smart og elegant måde at tælle omgange og pinde på. Den er enkel og meget let i vægt, nem at bruge med de små lædermarkører påtrykte med numre

Strikkefisken kommer i 4 størrelser med 4, 6, 8 og 10 ringe. Ringene er i forgyldt messing og passer op til pind str. 9.

Strikkefisken er afsluttet med en markør i kernelæder.

Antal
1
Tilføj til kurv

Farven kan variere over cognac til mørkebrun og kernelædermarkører kan variere i form, da alt er lavet i restlæder og tilpasses bedst mulig anvendelsen.

Hvorfor er en strikkefisk smart?

Der er mange måder at tælle omgange og pinde på. Nogen foretrækker at bruge blyant og papir, andre bruger en app på mobilen, eller f.eks. en digital eller mekanisk omgangstæller (en klikker). Det kan også fungere rigtig godt, men når det gælder helt simple gentagelser, hvor man skal tælle igen og igen til fx. 2, 4, 6 eller 8, så er det smart at bruge en strikkefisk. Det er meget nemmere at huske at tælle med strikkefisken, fordi den sidder lige der på pinden, og ringen skal alligvel flyttes fra venstre til højre pind. Man kan let glemme at sætte streger på papiret eller klikke på klikkeren, men man glemmer aldrig at flytte en ring ned på strikkefisken. Derfor! Og så er strikkefisken en elegant løsning, der giver ekstra strikkeglæde 😀

De fleste tasker produceres når din ordre er lagt, så der kan være op til 2 ugers leveringstid, men er der noget der haster, så kontakt os via kontaktformularen eller send en mail til hey@soschjelde.dk, så finder vi ud af det :-)